Karina Engström Nielsen

Bestyrelseskandidat med ejerleder-erfaring fra succesfuld servicevirksomhed
Jeg er ejerleder i en succesfuld, familieejet servicevirksomhed (SMV), hvor jeg i forbindelse med et generationsskifte stod i spidsen for at udtænke og søsætte nye vækstområder både nationalt og globalt. Disse områder vægter nu 40% af virksomhedens omsætning. Virksomhedens generelle omsætning er ligeledes steget med 150%. eg har tillige stor erfaring med opbygning af et globalt partner-netværk med mere end 50 partnere, samt etablering af internationale filialer.
I mine 10 år som Direktør i Baltic Control Group har jeg opbygget en stor viden og desuden skabt succesfulde tiltag i vores virksomheder, såsom implementering af quality/compliance system. Samt udfordret uopdyrkede markeder.
Jeg har erfaring fra bestyrelsesarbejde i egne selskaber samt i den globale brancheorganisation TIC-Council, hvor jeg er valgt af og repræsenterer 75 virksomheder med en årlig omsætning hver på < 100 mill. Euro.

Bestyrelseskompetencer/styrker
Min positive tilgang, nysgerrighed, engagement samt høje energiniveau ligger til grundlag for min succes på virksomhedens vegne. Især vedrørende vækst, optimering og globalisering.
For mig er det et livsmotto at gøre det umulige muligt. Med den indgangsvinkel vil jeg gerne hjælpe, engagere, inspirere, udvikle, optimere og internationalisere via bestyrelsesarbejde i nogle af de spændende SMV virksomheder, der findes i Danmark.
Ejerledede virksomheder, servicevirksomheder, Vækst, Generationsskifte, Bæredygtighed, Ledelse, Effektivisering.

Bestyrelsesuddannelse

  • 2014: Gennemført Boardassure bestyrelsesuddannelse

Bestyrelseserfaring

  • Baltic Control A/S CVR 25440447, medejer og Formand
  • A/S Baltic Control Group Ltd. CVR 12640633, medejer og Formand samt i koncernens øvrige egne virksomheder
  • TIC-Council, Global board member (https://www.tic-council.org)

Mere info

Bestyrelsesprofil

LinkedIn

Mail: ken@balticcontrol.com

Telefon: 21470236