Malene Hegenberger

Uddannet sygeplejerske fra Næstved, Danmark og Jordemoder fra Bergen, Norge. Har en bred kliniks erfaring og har boet en stor del i udlandet. Har en interesse for medico og især for kvindesundhed på verdensplan. Har et innovativt mindset og finder product og funktionsprocesser spændende. Er den anden jordemoder i verden til at opfinde et produkt til behandling af kvinder og er opfinderen af HegenbergerRetractor, som skal forbedre syninger af kvinder på verdensplan. Stod selv for produktudvikling, patent og CE godkendelsesprocessen.

Jeg har igennem udviklingen af Hegenberger Retractor beholdt min stilling på fødegangen som jordemoder og arbejder deltid på Slagelse fødeafdeling. Det har været grundlæggende for mig at bevare virkelighedens praksis som jordemoder, da det har stor betydning for den innovative process, men også mig som opfinder.

Solgte virksomheden i 2022 og er nu ansat i det nye selskab, som director of Innovation and Global training. Har en utrolig god erfaring fra min egen bestyrelse og har en interesse i at deltage i yderligere bestyrelsesarbejde.

Bestyrelsesposter

  • HegenbergerSpeculum ApS, 2017-2022