Maria Isalena Fagerspang

Topledererfaring gennem mere end 15 år i spil i bestyrelsen
Min mission med bestyrelsesarbejdet er at skabe kommerciel succes sammen med ledelsen af virksomheden og sikre den fulde effekt af forretningsstrategien.
Det sker med kompetent bidrag og erfaring med transformationer og forandringsledelse, når strategien skal omsættes til kommerciel succes og når synergierne og gevinsten skal realiseres.

Stærk Strategisk Rådgiver
Mit bidrag og mine kompetencer står stærkt i virksomheder, der skal genopfinde sig selv. Det er ofte virksomheder, der står overfor ændrede markedsvilkår, omstruktureringer, turnarounds, M & A, post merger udfordringer, klargøring til vækst, optimering af forretningen, køb/salg eller generationsskifte.

Jeg er ligeledes en stærk rådgiver på strategi, der skal føre til organisk vækst, erobring af nye markeder, eksekvering af opkøbet og realisering af synergierne, Jeg leverer også kompetent på tilpasning af strategien med mål om operationel excellence og digitalisering med øget effekt på den operationelle bundlinje.

Uanset om jeg sidder i topledelsen eller bestyrelsen, så er det mit vigtigste mål at sikre virksomheden og ejerne det bedst mulige afkast af investeringen.

Bestyrelsesuddannelse

  • CBS Executive Bestyrelsesuddannelse 2017

Bestyrelseserfaring

Advisory Board Mangaard & Partners 2017-201
Bestyrelsesmedlem Uddannelsesfond DI 2011- 2014

Mere info

Bestyrelsesprofil

LinkedIn

Mail: maria@fagerspang.dk

Telefon: 3133 3306