Irene Katballe

Irene Katballe er en resultatorienteret topleder med mere end 25 års erfaring fra førende engros- og detailhandels virksomheder.

Med sin baggrund som administrerende direktør og professionelt bestyrelsesmedlem og bestyrelsesformand i mere end 10 år, gode menneskekundskaber, stor integritet, empati og tillidsskabelse, bidrager hun positivt til med og modspil i et åbent respektfuldt og tillidsbaseret samarbejde.

Irene har ført organisationer gennem en lang række forskellige scenarier såsom turnaround, høj vækst, opstart og forretningslukninger. Hun trives omkring krævende udfordringer, og har derfor altid søgt muligheder, hvor hendes ekspertise inden for ledelse og transformation har gjort det muligt for hende at gøre en væsentlig forskel for organisationens økonomiske resultater og mennesker.

Hun har en bred alsidig forretningsforståelse på tværs af funktioner og sammenhænge, og håndterer med sikker hånd hele værdikæden.

Irene har særlig erfaring med og interesse for international forretningsudvikling, digitalisering, indtjeningsforbedring/turnaround og er optaget af at strategien rent faktisk kan operationaliseres og eksekveres i praksis.

Bestyrelsesuddannelse

PwC 2012

Bestyrelseserfaring

2020 – Bestyrelsesmedlem @ SEBRA INTERIØR ApS
2018 – Bestyrelsesmedlem @ SCAN WEAR ApS
2010 – Advisory medlem @ Mindbiz Aps
2018 – 2020 Bestyrelsesmedlem @ EPIQ ApS
2017 – 2018 Bestyrelsesformand @ HUMAN TECHNOLOGIES ApS
2015 – 2017 Bestyrelsesmedlem @ MAKI A/S
2015 – 2017 Bestyrelsesmedlem @ DONE BY DEER A/S
2015 – 2017 Bestyrelsesmedlem @ Columbus Trading Partners

Mere info

Bestyrelsesprofil

LinkedIn

Mail: Irene.katballe@gmail.com 

Telefon: 22502509

Bestyrelseskvinder - Irene Katballe