Kirsten Eisenhardt

Jeg brænder for udvikling som giver værdiskabelse i en virksomhed og kan medvirke til at omsætte strategiske og visionære konceptudviklinger til detaljer og belyse det op til et større perspektiv.

Min mangeårige baggrund i entreprenør- og ejendomsbranchen og fra større virksomheder, kombineret med min ledelsesmæssige og tekniske baggrund, medvirker til jeg har fokus på innovation, bæredygtighed, organisations- og kulturforandring.

I bestyrelseslokalet kan jeg bidrage med udvikling omkring digitalisering, projektledelse, bæredygtigheds- og ledelsesstrategi, kompetenceudvikling og organisationssammensætning. Dette gøres ved at have fokus på organisationens parathed, kompetencer og kultur og ved at anvendelse af min strategiske tilgang som videreføres til praksis.

Jeg kan bidrage med anvendelige værktøjer og digitale løsningsmuligheder til virksomheden. Jeg arbejder målrettet og struktureret. Har meget energi, er løsningsorienteret, nytænkende og er nysgerrig af natur. Jeg er god til at sætte mig op i helikopter niveau og finde løsningsmuligheder for en virksomhed.

Bestyrelsesuddannelse

  • Board Institute, juni 2022

Bestyrelsesposter

  • Villy Jønsson A/S, bestyrelsesmedlem, 2023-