Lene Hovmøller

Jeg tror fuldt og fast på, at vi gennem stærke gensidige partnerskaber opnår de allerbedste resultater – både når vi taler resultater på bundlinje, arbejdsglæde, grøn omstilling og meget meget mere. Derfor sætter jeg en stor ære i at dele ud af mine erfaringer, min viden og mit dybe rodnet af relationer.

Det betyder også at jeg gør en dyd ud af at levere et stærkt bidrag i et bestyrelseslokale/advisory Board. Mine kompetencer er især stærke på ESG, ledelse og finansiering.

Min professionelle baggrund er 21 års erfaring fra den finansielle branche, hvor jeg har arbejdet med økonomi og långivning til virksomheder – herunder rådgivning omkring kapitalbredskab og risikostyring til virksomheder.

I de seneste 8 år har jeg derudover arbejdet med ledelse, ESG, forretningsudvikling og strategi – dette bl.a. igennem mit job som landbrugsdirektør i Vækstfonden.

Jeg arbejder for at skabe et bestyrelsesrum, hvor ambition, respekt og engagement er i højsædet. Et rum hvor vi arbejder benhårdt for virksomheden og for at spille direktionen/ejerlederen bedst mulig til at agere efter den vedtagne strategi.

Bestyrelsesuddannelse

  • Farmbrella Academy, Bestyrelsesuddannelse, 2022

Bestyrelsesposter

  • 2023 – CIP-fonden, Advisory Board
  • 2020 – 2022 SEGES, Advisory Board