Louise Overgaard

Jeg bringer +20 års innovationsledelse i såvel den offentlige, den private og den civile sektor med mig. Jeg har en baggrund fra både store og små organisationer inkl. startups.

Innovationsledelsen har bragt mig ind i mange arbejdsområder fra biblioteks- og kulturudvikling over smart city udvikling og digitalisering til organisationsopbygning og -udvikling.

Jeg blev engageret i bestyrelses- og advisory board sammenhæng for otte år siden, hvor jeg blev involveret i at udvikle den landsdækkende organisationen Coding Pirates, som jeg på femte år er hovedbestyrelsesformand for. Jeg har været med på hele udviklingsrejsen fra startup til statsanerkendt non-profit organisation med professionelt sekretariat og samarbejde med landets største fonde.

Jeg er en innovativ ildsjæl, som navigerer mellem praktisk og strategisk niveau og har fokus på at få bestyrelsen og organisationen til at se fremad og se sig selv i relation til de store samfundsagendaer.

Jeg fokuserer på strategisk partnerskabelse og sund dynamik i organisationen, uanset om det er i virksomheder, foreninger eller kulturlivet. Jeg er en udpræget netværker og arbejder med partnerskaber, hvor der er lydhørhed og win-win for alle. Samarbejde baseres på at skabe noget på tværs af professioner og områder med god energi.

Bestyrelsesuddannelse

  • Board Company Danmark: Board Certificate, 2016

Bestyrelsesposter

  • Bestyrelsesformand, Coding Pirates Denmark, 2017-
  • Advisoryboard medlem, AKUSIS, 2021-
  • Advisoryboard medlem, LCIK, Dansk Politi, 2018-
  • Næstformand, Coding Pirates Denmark, 2015-2017