Marianne Rosalie Kalb

Strategisk kommunikationsprofil med kommerciel og forretningsmæssig forståelse – og et hjerte, der banker for mennesker og kultur.

I bestyrelser bidrager jeg i krydsfeltet mellem kommunikation, ledelse, organisations- og konceptudvikling. Jeg er optaget af virksomhedens digitale transformation og arbejder med nye forretningsmodeller. Jeg har høj fokus på det brede samarbejde.

Gennem mere end 20 år har jeg i mit professionelle virke arbejdet som strategisk kommunikationsrådgiver. Jeg har tidligere været ansat i ECCO, InformationsGruppen og Sydbank. Jeg har siden 2007 drevet kommunikationsvirksomheden KALB, hvor jeg rådgiver både private og offentlige virksomheder og har dermed stor personlig indsigt og erfaring i ejerlederens udfordringer og potentialer.

Som bestyrelsesmedlem i TV Syd A/S er jeg med til at forandre TV-stationen til et moderne, digitalt mediehus. Som bestyrelsesmedlem i Tønder Erhvervsråd arbejder jeg med erhvervsfremme og som bestyrelsesmedlem i Den Jyske Kunstfond under Slots- og kulturstyrelsen er jeg med til at sætte spot på bæredygtige iværksætterforretninger.

Som kommunikationsrådgiver i KALB arbejder jeg typisk på komplekse og kritiske kommunikationsopgaver – alt, der indeholder forandringer og den modstand og de muligheder, forandringerne kan medføre. Jeg arbejder også løbende i interim funktioner, og har erfaring fra globalt opererende industrivirksomheder. Som international PR manager på ECCO Sko A/S var jeg blandt andet med til at udvikle og udbrede den internationale PR-strategi på 10 europæiske markeder

Bestyrelsesuddannelse

Strategic Boardroom, BoardGovernance, 2019

Bestyrelseserfaring

TV Syd, bestyrelsesmedlem, 2015 –
Tønder Erhvervsråd, bestyrelsesmedlem, 2016-
Den Jyske Kunstfond, bestyrelsesmedlem, 2018-
Borgmester Laurids Rudebecks Mindefond, 2018-

Mere info

Bestyrelsesprofil

LinkedIn

Mail: marianne@kalb.dk

Telefon: 23 73 10 22