Naja Lyngholm Skovlyk

Min store interesse er at medvirke til at virksomheder vokse gennem strategiske målsætninger, økonomisk styring og organisatorisk udvikling. Jeg har haft fornøjelsen af, at arbejde med virksomheder i rivende udvikling, og har kunne bidrage med mine erfaringer fra mange discipliner gennem de sidste 20+ år. Med mere end 10 års erfaring i energi branchen og 15+ års erfaring som leder, både som CFO og CIO, kan jeg bidrage med erfaring omkring økonomisk styring, finanisering, risikostyring, strategisk udvikling og implementering, organisatorisk udvikling, ledelse i en agil kultur og digitalisering fra min tid i en virksomhed, som gennem alle årene har der opereret i en branche i konstant udvikling.

Med en økonomisk uddannelse i baggagen startede jeg min karriere som revisor. Jeg fandt hurtigt interesse for udvikling af virksomheder gennem økonomisk styring og ledelse, og min karriere tog en drejning. Jeg blev en del af en lille virksomhed med store ambitioner, og vækstrejsen ville ingen ende tage. Jeg deltog på øverste ledelsesniveau i mange år, og udviklede energivirksomheden gennem en ambitiøs internationaliseringsstrategi med tilhørende ambitioner for teknologisk udvikling og modning af virksomheden på alle parametre. Virksomheden udviklede sig til en international succes, og har i dag en omsætning på 78 mia. DKK. og 300+ ansatte.

Gennem direkte ledelsesstil fokusere jeg på agile metoder til strategisk implementering.
Jeg brænder for udvikling af virksomheder, og komplekse problemerstillinger skræmmer mig ikke. Jeg giver mig selv 120% i alt hvad jeg inddrager mig i, og jeg har høje forventninger til mig selv og dem, som jeg arbejder sammen med.

Sidder du med et ønske og behov for nye kompetencer i din bestyrelse og/eller frisk øjne på din virksomhed, og lyder ovenstående erfaringer, som noget du kan bruge i din bestyrelse, så kontakt mig meget gerne for en uformel samtale.

Bestyrelseserfaring

  • Idoc A/S, CVR-nr 32838650, 2019 –
  • Formue Nord A/S, CVR-nr 37089362, 2020 –
  • Formue Nord Markedsneutral A/S, CVR-nr 37272035, 2020 –
  • Formue Nord Global Aktier A/S, CVR-nr 37272140, 2020 –
  • Formue Nord Fokus A/S, CVR-nr 39841088, 2020 –

Mere info

Bestyrelsesprofil

LinkedIn

Mail: naja@skovlyk.com

Telefon: 5071 8879