Anne Bach Waagstein

Jeg har erfaring med at drive en professionel bestyrelse og har stærke kompetencer inden for ESG (bæredygtighed), strategi & strategiimplementering, kommunikation & omdømme og forandringsledelse. Dertil mange års erfaring med politisk interessevaretagelse i såvel små og mellemstore virksomheder som politiske organisationer.

Med mig i bestyrelseslokalet får man en dyb erfaring med forretningsudvikling på tværs af brancher, et knivskarpt blik på virksomhedens/organisationens omdømme- og kommunikationsstrategiske risici og potentialer, den nyeste viden inden for de mange nye ESG-krav samt praktisk erfaring med håndteringen af dem. Det hele på en solid bund af Djøf-kompetencer, dvs. en grundlæggende forståelse for økonomiske, juridiske og organisatoriske forhold.

Jeg har stærke samarbejdsevner og sætter en ære i at bidrage til det produktive bestyrelsessamarbejde som grobund for, at man som virksomhed kan skabe resultater i samklang med sin direktion og driftsorganisation.

Jeg er innovativ, nysgerrig og udviklingsorienteret, og sætter en stor ære i at etablere et bredt samarbejde og stærke relationer, der rækker længere end den aktuelle opgave. Jeg sætter samarbejdet i bestyrelseslokalet højt, for når der er gensidig tillid, bliver diskussionerne frugtbare og beslutningerne tryktestet på tværs af bordet.

Bestyrelsesuddannelse

  • Poul Schmith, The Footprint Firm og Københavns Universitet
    ESG Academy Board – en bæredygtighed-bestyrelsesuddannelse for bestyrelsesformænd (1 dag), 2022
  • Djøf/PwC
    Intern bestyrelsesuddannelse i Djøf for grundlæggende regnskabsforståelse og forsikringsmæglervirksomhed (1 dag), 2021

Bestyrelsesposter

  • Improve Business, Advisory Board medlem, 2023-
  • Djøf, bestyrelsesmedlem og senere næstformand, 2020-
  • Djøf Privat, bestyrelsesmedlem og senere formand, 2018-