Kontakt

LinkedIn

Mail: iben@bason.dk

Telefon: 6163 0871

Iben Marie Bason

Jeg har bestyrelses- og Advisory-board erfaring fra SMV’er, hvor jeg bidrager med at sætte strategisk retning, sørge for finansiering og sikre kommercielt fokus til at drive top- og bundlinje.

Jeg er bestyrelsesformand i IMPACTLY ApS, som er en Tech-start-up, der arbejder med måling af værdien af sociale indsatser for både offentlige og private spillere, og jeg har Advisory Board-erfaring fra GREEN MATTERS, som arbejder med den grønne økonomi og bæredygtighed inden for beauty-kategorien.

Jeg har en bred karriere- og ledelses-erfaring inden for salg og marketing (CMO, CCO) fra nogle af ”Consumer Goods”-branchens markedsledende virksomheder, inklusive MARS (Snickers, M&Ms, Twix, Whiskas, Pedigree, Dolmio etc), CARLSBERG (Carlsberg, Tuborg, Blanc1664, Nordic etc) og ESSITY (Libero, Libresse, Lotus, Tena etc ). Her har jeg haft ansvar for forretningsområder og teams i både Nordisk, Europæisk og lande-struktur med rapportering og input til bestyrelsen samt fokus på at drive bæredygtighed, digitalisering og internationalisering som en integreret del af forretningens performance.

Bestyrelsesuddannelse

  • CBS Executive, 2016 + 2023

Bestyrelsesposter

  • Bestyrelsesformand, Impactly 2022-
  • Advisory Board-medlem, Green Matters 2016-2018