Lone Kaalund Døjbak

Mit professionelle afsæt har jeg fra mere end 30 års erfaring med salg, konsulentarbejde og ledelse på praktisk og strategisk niveau. Jeg arbejder i dag som headhunter og partner hos expuri, hvor vi arbejder med både rekruttering, ledelses- og medarbejderudvikling.

Med en baggrund indenfor byggebranchen har jeg et stort netværk indenfor både offentlige og private virksomheder, herunder kommuner, interesseorganisationer, rådgivere og entreprenørvirksomheder, og jeg bruger i høj grad mit netværk til at spotte tendenser og samarbejdsmuligheder, ligesom min baggrund fra byggeri- og produktionsvirksomheder giver mig en stor forståelse for, hvordan de enkelte brancher fungerer.

Jeg kan tilbyde:

  • Strategisk forretningsudvikling, herunder analyse af afsætningsmuligheder, potentielle eksportmarkeder og ”blue ocean”-potentialer
  • Innovation i både egen organisation, produktprogram og samarbejdsformer
  • Afdækning af interne kompetencer og ressourcer, personlighedsanalyser og udviklingsmuligheder

Jeg har erfaring som selvstændig erhvervsdrivende, hhv. +5 år som tømrermester og +1 år som headhunter, og kender de ressourcemæssige udfordringer der kan være i SMV, ligesom jeg har stor erfaring med opbygning af nye samarbejds-konstellationer, kontraktforhandlinger og undervisning/foredrag for op til 300 personer.

Mere info

Bestyrelsesprofil

LinkedIn

Mail: lkd@expuri.com

Telefon: 53603505