Lucia Plucnar Jacobsen

Mit erfaringsgrundlag bygger på internationalt strategisk og operationelt arbejde med forretningsudvikling, strategiarbejde og ikke mindst forandrings- og projektledelse (når implementering af nye tiltag skal igangsættes). Jeg arbejder gerne med virksomheder, der har ambitioner til mer/der tør tænke anderledes/ønsker at blive gjort klar til salg. Mit DNA er: ”Kunden i fokus” og at se muligheder/ finde nyt potentiale ved at tænke innovativt, sikre at det strategiske afsæt er: Operationelt, skalerbart og enkelt.

Jeg driver i dag min egen konsulent virksomhed, har startet et par selskaber selv og har over 15 års erfaringer med arbejde i og med danske og udenlandske bestyrelser. Jeg har et internationalt, kommercielt mind set og altid et fokus på at skabe værdi for virksomheden og kunden!

Jeg er: analytisk skarp, hurtig til at sætte mig ind i nye områder/brancher samt til at identificeremuligheder, udfordringer og potentiale. Jeg tage de bedste løsninger med mig fra alle brancher og er nysgerrig på, hvordan man kan anvende: Ny viden, teknologi og nye forretningsmodeller til at få sat virksomhedens værdier i spil, i et ny perspektiv.

Jeg deler gerne mine erfaringer fra Specsavers/ Louis Nielsen, Matas, Estee Lauder, E-box, innovative medico selskaber, samt flere danske og udenlandske software huse, platforme og teknologi baserede virksomheder

Bestyrelsesposter

  • Gus Nordic ApS, Bestyrelsesmedlem, 2019 –
  • My Clinic, Bestyrelsesmedlem, 2019-2019 (afhændet)
  • Optimalia (lukket forening), Bestyrelsesmedlem og stifter 1990-2000 og 2017-2022