Tenna Petersen

Erfaren profil i international ledelse, strategisk transformation og vækst af virksomheder i flere brancher. Særlige kompetencer indenfor grønne energiformer, energipolitik og ledelse af aktører i hele forsyningskæden. – men ikke ekslusiv hertil.

Jeg har med min karriere bevidst opnået en unik bred forretningsforståelse på tværs af en virksomheds værdikæde og har besiddet strategiske lederposter indenfor Indkøb, Asset Management, Supply Chain, EPC/Construction, Operations & Maintanence og større Joint Venture bestyrelser. Jeg har desuden været del af og ansvarlig for en række større transformationer af forretningsmodeller, strategiske retninger, børsnotering, M&A processer og Joint Venture bestyrelser.

Min professionelle baggrund er 17 års erfaring som leder og chef konsulent i mindre, mellem og store virksomheder – heraf 14 år i energisektoren. Jeg skaber værdi gennem overblik og er vant til at sætte mig ind i komplekse problemstillinger, forretningsmodeller og organisationer for at bidrage med strategisk retning og eksekveringsforventninger. Jeg går til alt med en analytisk tilgang og strategisk indsigt med fokus på værdiskabelse for virksomheden.

Jeg brænder for bestyrelser/advisory for små og mellemstore virksomheder, hvor vi driver samarbejdet med gensidig respekt, ambitioner og god energi. Jeg er selv en katalysator for drivkraft og nyder at lægge værdifuldt arbejde i bestyrelsen og spille bestyrelsen og direktionen stærk i udlevelsen af virksomhedens potentiale.

Med mig i bestyrelsen får I en positiv, analytisk og strategisk tænkende samarbejdspartner med fokus på forretningsudvikling, ledelse og bundlinje.

Bestyrelsesuddannelse

  • Board company, Board Certificate, 2022

Bestyrelsesposter

  • GBS Mureren ApS, bestyrelsesmedlem, 2023-
  • Ejerforeningen Dronningensgade, bestyrelsesformand, 2022-