Kontakt

LinkedIn

Mail: denise@goldby.dk

Telefon: 2132 8932

Denise Goldby

15+ års erfaring som leder i byggebranchen og B2B. Jeg arbejder til dagligt dedikeret med den grønne omstilling, innovation og virksomhedsudvikling.

Min særlige styrke er kundeperspektivet på forretning og salg, herunder hvordan virksomheden skaber størst mulig værdi for kunden. Dertil har jeg lang erfaring med etablering af bæredygtighedsinitiativer, der understøtter virksomhedens forretningsstrategi.

Jeg har erfaring med at fremme bæredygtighed i virksomhedens værdikæde, og at gøre bæredygtighed til en rentabel forretning. Dette kan bl.a. gøres ved at bruge virksomhedens etablerede know-how til at hjælpe virksomhedens kunder med den grønne omstilling. Jeg har desuden stor erfaring med både drifts- og forandringsledelse gennem mange års opbygning af nye afdelinger, hvor jeg har fungeret som overordnet ansvarlig for etableringen af afdelingerne, og efterfølgende fungeret som driftsleder. Jeg har på den baggrund udviklet et vækstfokus og evnen til at arbejde med forskellige virksomhedskulturer.

I bestyrelseslokalet har jeg særligt fokus på, at virksomheden fastholder kundeperspektivet, og at der er fokus på bæredygtige tiltag, der skaber økonomisk værdi og konkurrencemæssige fordele for virksomheden.

Min uddannelsesbaggrund:

  • Executive MBA (CBS) m. speciale i Sustainability og Corporate Governance
  • HDO (CBS) i Organisation og Ledelse
  • Akademimerkonom i International Handel og Markedsføring

Bestyrelsesuddannelse

  • Birn & Partners, Executive Board Education, 2022

Bestyrelsesposter

  • Solar A/S, Member Board of Directors