Tina Ilsted

Mit professionelle afsæt er baseret på 25 års erfaring inden for strategisk organisationsudvikling og fremtidssikring med mennesket i centrum. Til bestyrelsesarbejdet bringer jeg de relevante kompetencer og evner til strategisk at forbinde punkterne mellem virksomhedens målsætning, markedsforventninger og inklusion af alle ansattes forskellige talenter.

Med udgangspunkt i en bred og veldokumenteret succes med design og implementering af globale strategier, etablerede jeg i 2019 virksomheden withINTENT ApS. Her agerer jeg som ledelses- og virksomhedsrådgiver indenfor bl.a.:

  • Strategisk organisationsdesign og facilitering af værdiskabende forandringsledelsesprocesser (prisvindende), med direkte indflydelse på virksomhedens vækst.
  • Organisationsudviklingsinitiativer, herunder nyt markedsdesign samt opbygning og nedlukning af regionale enheder for at fremtidssikre virksomheden.
  • (Re-)etablering af en afbalanceret, effektiv og sund virksomhedskultur med fokus på stressmitigering, well-being og ledelsescoaching.

De samfundsmæssige tendenser peger på øget diversitet, inklusion og et stigende fokus på at etablere sunde højt ydende teams. Derfor er jeg stolt af at supportere flere større virksomheder/kunder i forbindelse med de nødvendige strategiske elementer for at skabe et værdifuldt “S” i ESG.

Fagligt beror mit fundament på en Cand.merc.jur., som jeg kontinuerligt har suppleret med relevante certificeringer indenfor bl.a. Organisationsudvikling, Executive Coaching, Design Thinking og Indre Bæredygtighed, samt en international bestyrelsesuddannelse – alt sammen for at sikre, at jeg fortsat er en værdigivende konstruktiv sparringspartner.

Med min passion for strategisk forretningspartnerskab, samt at styrke ledelsens vej ind i fremtiden, evner jeg hurtigt at sætte mig ind i nye områder/brancher og fokusere på muligheden for at finde nye løsninger på kendte – såvel som endnu ukendte – udfordringer.

Bestyrelsesuddannelse

  • Int. bestyrelsesuddannelse (ISS) fra UK

Bestyrelsesposter

  • Summit Consulting A/S, bestyrelsesmedlem, 2019-
  • A-Consult, tidligere bestyrelsesmedlem
  • Erhvervsråd, tidligere bestyrelsesmedlem